Ohjeita

Toimenpiteen jälkeen

Botox ja pistoshoidot

 

Kotihoito-ohjeet

Toimenpiteiden ja hoitojen jälkeen annamme aina kotihoito-ohjeet kirjallisina asiakkaalle mukaan. Noudata ohjeita, esimerkiksi auringonottoa ja saunomista tai äärimmäistä kylmyyttä voi olla tarpeen välttää jonkin aikaa. Sinua voidaan myös neuvoa välttämään kosmetiikan käyttöä 12 tunnin ajan pistoshoidon jälkeen. Joillakin potilailla voi esiintyä ohimenevään turvotusta, arkuutta tai mustelmia pistoskohdan ympärillä. Nämä oireet häviävät tavallisesti muutamassa päivässä.

 

Lopputulos

Toipumisaika on erittäin lyhyt ja lopputulos säilyy yleensä jopa vuoden ajan. Joissakin tapauksissa lopputulos voi säilyä jopa 18 kuukautta, sen mukaan mitä kasvojen osaa on hoidettu. On hyvin todennäköistä, että ulkonäköäsi kehutaan raikkaaksi ja pirteäksi ilman, että kukaan huomaa varsinaisia muutoksia. Lopputulos on siis huomaamaton ja käsittely tuo esiin luonnollisen kauneutesi.

Kestopigmentoinnit

Ajanvaraus

Kestopigmentoinneissa asiakkaan vastuulle jää seuraavan toimenpiteen/vahvistuksen ajan varaaminen.

Jälkipigmentointi tehdään 3 viikon – 6 kuukauden kuluttua ensikäsittelystä.

Lopputuloksesta pääsee nauttimaan miltei heti

3D/migroblading kulmakarvat näyttävät usein hyvältä jo pari tuntia käsittelyn jälkeen, kun mahdollinen punoitus on lakannut. Väri haalistuu yleensä noin 10-30 %. 

Eyeliner/silmänrajaus

Silmänrajausten pigmentoinnin jälkeen saattaa esiintyä turvotusta parin ensimmäisen vuorokauden aikana. Pahimmillaan turvotus on yleensä pigmentointia seuraavana aamuna.

Huultenrajaus

Huulten pigmentointi voi laukaista huuliherpeksen siihen taipuvaisilla, muista hankkia ennalta ehkäisevä lääkitys Apteekista. 

Vahvistus

Kestopigmentointia on hyvä vahvistaa muutaman vuoden välein. 

Verenluovutus

Kuten tatuoinninkin jälkeen, odota 4 kuukautta ennen kuin luovutat verta. (Perustuu Euroopassa noudatettaviin säännöksiin.)

Kotihoito

Pigmentoinnin jälkeen iholle levitetään rauhoittavaa geeliä. Painele ensimmäisten tuntien ajan kylmällä puhtaalla kääreellä ihoa, näin estät turvotusta ja geeli imeytyy paremmin ihoon. Kestopigmentoitu iho on tärkeää pitää puhtaana, eikä aluetta saa kosketella. Yleensä iho alueita pitäisi suojata 72 tuntia 3D/microbladingin/eyeliner- ja huultenrajaus pigmentoinnin jälkeen. Suosittelen kuitenkin suojaamaan niitä 5 - 7 päivää, jotta ne paranevat hyvin, eivätkä tulehdu.  

Esteettiset pistoshoidot

Taina Timonen puh. +358 (0)44 2359910

Sataman Studio Kauppakatu 1, 70100 Kuopio

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Olet kauneimmillasi - joka iässä - me täällä Beauty is Power kauneushoitolassa olemme valmiina auttamaan sinua. Käytämme korkealaatuisia Juvéderm tuotteita.

© 2018 Beauty is Power y-tunnus: 2640489-8